IT, TECH & Gadgets
45
0

Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring: noi imagini și detalii

Imagini noi cu Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring au apărut pe internet, dezvăluind mai multe despre aceste dispozitive purtabile. Publicate de Ice Universe pe Weibo, imaginile arată noul smartwatch flagship în două culori și carcasa de încărcare pentru inel.

Samsung Galaxy Watch Ultra este prezentat în gri închis și argintiu, ambele având un accent portocaliu pe coroana digitală. Aceasta este o noutate, deoarece ceasurile Galaxy precedente foloseau o margine rotativă pentru navigare, fie fizică, fie virtuală. Totuși, ceea ce pare a fi o coroană ar putea fi doar un alt buton.

Designul Watch Ultra combină o formă rectangulară cu un cadran rotund, o configurație neobișnuită care ar putea păstra compatibilitatea cu interfața și fețele de ceas dezvoltate pentru modelele anterioare.

Trecând la Galaxy Ring, imaginea arată inelul în carcasa de încărcare, care seamănă cu cele pentru Galaxy Buds. Carcasa are un pilon în jumătatea de jos pentru a susține inelul și un cerc în jumătatea de sus pentru centrare. Indicatorul de încărcare este vizibil atât pe carcasă, cât și pe inel. Carcasa ar trebui să ofere încărcare USB-C și wireless, conform GSMArena.

Galaxy Ring a fost anunțat oficial la MWC în februarie, dar multe detalii sunt încă necunoscute. Samsung a confirmat că inelul va avea o durată de viață a bateriei de 5 până la 9 zile, în funcție de mărime. Documentele FCC indică capacități ale bateriei între 17 mAh (mărimile 5, 6, 7), 18,5 mAh (mărimile 8, 9, 10, 11) și 22,5 mAh (mărimea 12). Mai multe detalii despre specificațiile Watch Ultra pot fi găsite aici.

Atât ceasul, cât și inelul, alături de modelele de smartphone-uri pliabile, ar trebui să fie lansate luna viitoare.

Ti-a placut acest articol?

Loveste butonul de LIKE!

Media voturilor: 0 / 5. Numar de voturi: 0

Nu a votat nimeni articolul. Fii primul!

Tags: carcasa de încărcare, dispozitive purtabile, durata bateriei, Galaxy Ring, GSMArena, imagini scăpate, MWC, Samsung Galaxy Watch Ultra, smartwatch, specificații Watch Ultra

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Articole populare