Stiri
103
0

Incidentul unui turist român: apă în benzină în Bulgaria

Un turist român a raportat pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor în Grecia că a avut probleme după ce a alimentat cu benzină amestecată cu apă în Bulgaria. Bărbatul a menționat că i s-a aprins „martorul Check Engine” imediat după ce a alimentat.

Turistul a relatat incidentul pe grupul „Forum Thassos” de pe Facebook: „Atenție la benzinăria Shell până în Makaza…apă în benzină…s-a aprins martorul check-in…apă în benzină… Am alimentat și trei mașini cu motorină și deocamdată nimic, dar la benzină s-a aprins martorul. Așa că feriți-vă de Shell până în Makaza, 30-40 km…cel puțin la benzină. Și anul trecut s-a scris… păcat… poza de vineri noapte din benzinărie…”

turist român în drum spre Grecia
Postarea a fost făcută pe Forum Thassos

Alți utilizatori au comentat la postare, oferind diverse sfaturi și experiențe personale. Un internaut a spus: „Niciodată nu alimentez la mai puțin de 100 kilometri de vamă. Oriunde aș fi, am avut probleme, mai ales în Bulgaria, cu motorină.” Altul a adăugat: „Eu acolo am descoperit că în rezervor încap vreo cinci litri mai multă motorină.”

Totuși, au fost și persoane care au sugerat că problema ar putea fi de natură electrică. Un comentator a afirmat: „Ai tu o problemă la mașină, nu are nicio treabă Check Engine cu apa în combustibil. Fă o testare și vezi ce problemă ai. Dacă avea apă, nu mai plecai de acolo decât împins.” Altă persoană a explicat: „Check Engine nu se aprinde când este apă în combustibil, ci este un avertisment general pe partea electrică. După diagnoză stabilești care este cauza…bobina de inducție, bujii, senzori etc.!”

Ti-a placut acest articol?

Loveste butonul de LIKE!

Media voturilor: 0 / 5. Numar de voturi: 0

Nu a votat nimeni articolul. Fii primul!

Tags: alimentare combustibil, benzină apă, benzinărie Shell, bulgaria, Check Engine, diagnoză mașină., Forum Thassos, motorină, problemă electrică, turist român, vacanță Grecia

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Articole populare