Jurnal de Barbos
609
0

Atunci când rata de incidență COVID19 este mai prejos decât Mirela Vaida

Valul 3 al acestei minunatei pandemii este resimțit din plin, capitala depășește rata de incidență de 5 la mia de locuitori dar hey…avem lucruri mai importante de transmis.

Vuiește internetul de filmuletul în care o prezentatoare TV a fost atacată în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Stai, nu orice prezentatoare. Mirela Vaida, această entitate a culturii romanești din televiziune. Un Dan Diaconescu al zilelor noastre. Oooh da! Daca Vulpița și Viorel îți sună cunoscut, știi ea a fost omul care i-a propulsat în cariera lor fulminantă.

Las mai jos videoclipul în cazul în care nu l-ați văzut deja.

Nimic nu scârbește mai mult decât ceea ce urmează după acest atac. Respectiv faptul se pune atât de mult accent pe sentimentele ei și faptul OMG cum s-a putut întâmpla așa ceva într-un platou de televiziune.

Eu văd treaba asta așa:

  1. În cazul în care acest lucru a fost real, nu văd de unde întrebarea Cum a putut cineva facă așa ceva? Ăsta este publicul ei tintă. Pe ăștiă îi targhetează. Oameni bolnavi psihic, prăjiți, care provin din medii sociale defavorizate mânați de foamete îndeajuns pentru a se expune pe sticlă pentru câțiva lei în schimbul mirajului de a le fi cunoscute cazurile și soluționate, în direct. De obicei violuri, mame părăsite pentru sunt alcoolice sau infidele, s.a.m.d.
  2. Incidentul a fost regizat. De ce? Pentru ratingul emisiunii fară Vulpița și Viorel nu va mai fi niciodată la fel. Și atunci, există o presiune. Este nevoie de vizualizări, de oameni prăjiți în fața televizoarelor care sunt în stare lase și mortul pe masă doar urmărească superbitatea de emisiune. Come on! În cazul în care te-ai gândit măcar o secunda la faptul că pandemia sau vuirusul nu exista, că totul este o făcătură la nivel mondial, cu siguranță vezi că această emisiune are toate pârghiile pentru a inventa așa ceva.

Băh medicii noștri în spitale sunt într-un burn out continuu de la începutul pandemiei și treaba devine din ce în ce mai gravă în fiecare zi. Despre asta, nimic? 

 

Ti-a placut acest articol?

Loveste butonul de LIKE!

Media voturilor: 0 / 5. Numar de voturi: 0

Nu a votat nimeni articolul. Fii primul!

Tags: acces direct, atacata, covid 19, mirela vaida

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Articole populare