Jurnal de Barbos
503
2 comentarii

A fost Corona Virusul prezis de Dean Koontz in 1981?

Corona Virus Dean Koontz

Aparent, în 1981, Dean Koontz scria un 1981 un thriller de ficțiune, The Eyes of Darkness. Cartea este în tendințe în această perioada în care răceala chinezească își face de cap pe glob. În carte, autorul povestește despre un laborator militar chinezesc care produce un virus cu scopul de a fi folosit pe post de armă biologică. Laboratorul care a creat acest virus se află, ce să vezi…în WUHAN, China! Virusul se numea wuhan-400 și citez, „se manifestă ca o durere de gât, o răceală sau chiar cancer. Pentru că poți să îl iei din nou și din nou dacă ai norocul să îl învingi de prima dată. Chinezii ar putea folosi wuhan-400 să radă un oraș sau o țară iar apoi nu va mai fi nevoie de costisitoare decontaminări.

Deși virusul din zilele noastre e mult mai blând, coincidența e al nabii de interesantă. Interesantă pentru că vânzările acestei cărți au explodat efectv.

Și totuși, pentru conspirationisti, nu e chiar o coincidență alegerea locației de către Dean Koontz în cartea sa. În WUHAN există câteva laboratoare de cercetare în domeniul microbiologiei și virologiei. Japonezii făceau cercetări acolo pentru arme biologice încă de când stapaneau China. Deci locația ar fi fost la îndemână oricărui scriitor de SF-uri.

Așa că, dacă ați citit deja vreun articol de cacao scris de vreun site fantomă, cu privire la premoniții și preziceri ale răcelii din trending, mai bine mergeți repede la baie și spălați-va pe mâine. Săpunul face minuni!

Ti-a placut acest articol?

Loveste butonul de LIKE!

Media voturilor: 5 / 5. Numar de voturi: 1

Nu a votat nimeni articolul. Fii primul!

Tags: corona virus 1981, coronavirus prezis, dean koontz, The Eyes of Darkness, wuhan 1981, wuhan-400

Din aceeasi categorie

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Articole populare