IT, TECH & Gadgets
39
0

5 funcții noi pentru Chrome pe Android și iOS

5 funcții noi pentru Chrome pe Android și iOS

Google a lansat o serie de actualizări pentru browserul Chrome pe Android și iOS, menite să îmbunătățească accesul rapid la informații și interacțiunea cu conținutul online. Iată cele mai recente îmbunătățiri disponibile pe varianta de mobil a browserului.

1. Acțiuni Chrome pentru căutări locale

Google introduce acțiuni Chrome pentru rezultate de căutare locale. Atunci când cauți locuri precum restaurante sau afaceri, vei vedea butoane rapide care îți permit să suni, să obții indicații sau să citești recenzii direct din rezultate. Această funcție este deja disponibilă pe Android și va fi disponibilă pe iOS în această toamnă.

2. Bara de adrese reproiectată pe tablete

Bara de adrese Chrome a fost reproiectată pentru iPad-uri și tablete Android, valorificând dimensiunile mai mari ale ecranului și integrându-se cu designul Material You. Acum, site-ul web deschis rămâne vizibil sub bara de căutare, facilitând revenirea la el.

3. Sugestii de scurtături

Noua funcție de sugestii de scurtături pentru Chrome pe Android și iOS personalizează bara de adrese, ajutându-te să navighezi mai rapid pe baza căutărilor frecvente. De exemplu, dacă cauți des „program” pentru a vedea orele pieselor de teatru, acest cuvânt va apărea prioritar în sugestii.

4. Căutări în tendințe pe Chrome pentru iOS

Utilizatorii de iOS vor primi sugestii de căutări în tendințe în bara de adrese Chrome, o funcție deja disponibilă pe Android. Aceste tendințe apar sub căutările recente când dai clic pe bara de adrese pe o pagină nouă.

5. Carduri sport în feedul discover al Chrome

Cardurile cu scoruri live din sport sunt acum disponibile în feedul Discover pe iOS și Android. Atunci când joacă echipa ta preferată, vei primi actualizări automate despre meci, dacă ai urmărit echipa sau ai arătat interes anterior. Poți personaliza feedul Discover în aplicația Chrome pentru mobil, selectând meniul cu trei puncte.

Alternative pentru utilizatorii preocupați de confidențialitate

Deși Google Chrome oferă căutări rapide și eficiente, există alternative pentru cei preocupați de confidențialitate, precum Mozilla Firefox, Brave și DuckDuckGo Browser. Aceste browsere se concentrează pe protecția datelor personale, oferind funcții de blocare a urmăririi și colectării de date.

Ti-a placut acest articol?

Loveste butonul de LIKE!

Media voturilor: 0 / 5. Numar de voturi: 0

Nu a votat nimeni articolul. Fii primul!

Tags: acțiuni locale, actualizări Chrome, alternative browser, Android, bara de adrese, Brave, carduri sport, căutări în tendințe, confidențialitate, DuckDuckGo, funcții noi, Google Chrome, iOS, Mozilla Firefox, sugestii de scurtături

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Articole populare